Yoga

søndag, 29. november klokken 17:00
29. november kl. 17:00 til 18:00
Trekronergade 149A
Trekronergade 149A, 2500 København, Denmark
Vis på kort
Yoga

Yoga for Bosatsus medlemmer og deres familier

Alignment yoga tager udgangspunkt i at bringe kroppen tilbage til dens naturlige position - dvs at yogaens øvelser skal få kroppen i balance. Det er bevægelsestræning, der bygger kroppens optimale styrke og smidighed op med hensigtsmæssig bevægelse. Alignment yoga kombinerer de traditionelle yogaøvelser med funktionel træning, så man arbejder dynamisk med visse øvelser og statisk med andre øvelser. I løbet af en time kommer vi hele kroppen igennem og slutter af med savasana. 

Alle er velkomne - både nybegyndere og øvede (dog skal man gå på juniorholdet for at kunne deltage) - vi har en let tilgang til yogaen og sørger for, at alle kan være med.

Medbring selv yogamåtte og et tæppe - hvis du har andet yogaudstyr som et bælte, klodser eller træningselastikker, må du også meget gerne tage det med. Det er ikke hver gang vi får brug for det, men man ved jo aldrig, hvad dagen bringer. 

Kom gerne 10 minutter før, så du kan nå at komme på plads inden vi starter. 

Vi overholder de gældende Covid-19 regler - det er derfor vigtigt, at når I ankommer til klubben går direkte ind i dojo 2. 

Det koster 50 kr at deltage som kan betales via mobile pay 3115 8037

Tilmeldingsfrist:

29. november 2020 kl. 14:00
Tilmeld begivenhed