Personoplysninger

Bosatsu Itosu-Kai Karate Do behandler almindelige personoplysninger for at kunne varetage administrationen omkring dit medlemsskab i klubben. 

Vi opbevarer kun de oplysninger, som du sender til os i forbindelse med din indmeldelse samt information om gradueringer og kyu-grader. 

Vi opbevarer oplysninger om dit medlemskab i 5 år efter din udmeldelse af hensyn til dokumentation i forbindelse med kommunal støtte og klubbens regnskab. Dine oplysninger er opbevaret i klubbens administrationsmodul Karatenet, som kun bestyrelsen og klubbens administration har adgang til.

Vi opbevarer ikke dine betalingsoplysninger. Disse opbevares hos Nets, hvis du tilmelder dig PBS.

Hvis du tilmelder dig til stævne eller andre arrangementer behandler vi de oplysninger, som er relevant for den pågældende aktivitet. Det vil typisk være navn, vægt og billede. Dette gør vi for at kunne varetage din interesse som medlem. Oplysningerne slettes løbende efter aktiviteten er afsluttet.

Bosatsu bruger Facebook og Instagram som kommunikationskanaler for at informere medlemmer, familier og andre om livet i klubben. Det kan være situationsbilleder af træningen eller andre aktiviteter, holdbilleder og billeder af enkelte medlemmer. Vi lægger stor vægt på ikke at udstille medlemmerne negativt. Ønsker medlemmerne ikke at være med på billedet respekteres dette naturligvis, og du kan altid få fjernet et billede af dig eller dit barn.