For at sikre, at alle elever kan opnå et niveau, der svarer til deres grad – vil der blive stillet formelle træningskrav til vores udøvere, for at de kan komme til forgraduering og derfra eventuelt videre til graduering. Vi forventer, at man kommer til alle træningerne, men vi ved også godt, at det ikke altid er realtistik. 

De præcise krav afhænger af din grad. Du modtager en mail med dit træningskrav, og det er dit eget ansvar løbende at holde øje med, om du træner nok. Husk du selv kan følge med i medlemssystemet - se hvordan her: Husk at den nye statistik gælder fra 1. januar 2023 frem til forgradueringen i slutningen af maj. 

Dine træninger skal ligge jævnt fordelt over perioden, da der bliver undervist i forskellige dele af pensum på forskellige tidspunkter af året. 

I træningskravet er der taget højde for, at der er plads til sygdom, ferie etc, så det er realistik at opnå træningskravet, hvis man træner kontinuerligt i løbet af perioden. 

De formelle træningskrav giver kun adgang til forgradueringen. Til forgradueringen bliver du vurderet, og får at vide, om du er klar til graduering. Vurderingen sker ud fra de sædvanlige krav:

Det vigtigste er selvfølgelig, at du skal kunne dit pensum. Pensum findes på væggen i dojo 1.

Pensum er både de ting, der er nye til din nye grad, men det er også alt det, du tidligere har været gradueret i. Hvis du er i tvivl om, hvad dit pensum er, så snak med din træner.

Når vi gerne vil se dig til forgraduering, er det både for at sikre, at du får en rigtig god oplevelse til den rigtige graduering, men også for at sikre, at du har det niveau, der kræves for at få den næste grad.

Husk at gøre det så godt du kan til dine træninger og husk at være en god makker og klubkammerat.