Budo Cup 2019

Lørdag den 10. august 2019

Budo Cup er et bredde stævne, hvor kampene afvikles i grupper inddelt efter alder indtil 13 år samt Kadet, Junior og Senior. Til dette stævne tiltræbes det, at kæmperne får 4-5 kampe hver, da alle i gruppen skal kæmpe mod hinanden.

Vær opmærksom på, at Bosatsu denne gang stiller med et begrænset antal coaches, så det er afgørende, at forældre hjælper til med at gøre børnene klar til kamp - altså sørger for, at de møder op og klæder om i ordentlig tid, kommer i opvarmningen i god tid, og er ved det rigtige areal i god tid.

Hvem kan tilmelde sig fra Bosatsu?
Da ingen af mellemkarateholdets instruktører deltager ved stævnet, er tilmelding denne gang forbeholdt børnehold (minimum 7 år) og juniorhold. Mellemkaratebørn kan altså ikke tilmelde sig, hverken gennem klubben eller direkte til stævnearrangørerne.

Hvad hvis jeg lige er flyttet til børneholdet?
Hvis du ER flyttet kan du bare tilmelde dig. Du ved, at du er flyttet hvis du har snakket med træneren om det OG du har fået en email, som du har svaret bekræftende på. Du skal være mindst syv år gammel for at blive flyttet fra mellemkarate til børneholdet, og herudover skal du - hvis du er mellem 7 og 9 - have trænet et stykke tid på holdet.

Hvad hvis jeg er for ung, men meget gerne vil til stævne?
Bare rolig. Der er Panda Cup i november, hvor vi forventer at tage afsted med en stor flok kæmpere fra mellem- børne- og juniorhold.

Adresse: 
Ishøj Idræts og Fritidscenter
Vejledalen
2635 Ishøj

Kategorier
  • Kata
  • Kumite
Der vil være Kata først og lige efter Kumite i samme aldersgruppe. Pokaler bliver uddelt efter hver pulje er afsluttet.

Pris for deltagelse
Det koster 300 kr. pr. deltager. Prisen dækker både kata og kumite samt samt et coach gebyret på 50 kr. pr. deltager. De 50 kr. dækker klubbens udgifter til transport og forplejning til de medlemmer, som deltager som coaches for klubbens stævnedeltagere.

Tilmeldingsfrist til klubben: 29. juli 2019

Navn (Fornavn og efternavn)

Fødselsdag (dd-mm-åååå)

Aldersgruppe

Kategori

Vægt

Kyu-grad

Upload foto til registrering
Foto til registrering


Pris/beløb: 300,00

E-mail * Skal indtastes// 0
01-01-2000 // 31-12-2999


Kalender/aktiviteter


Budo Cup 2019
10. august 2019
Budo Cup er et godt stævne, hvor de fleste kan deltage og hvor deltagerne er sikret flere kampe. For Bosatsus deltagere gælder det, at du minimum skal være 7 år og gå på Børneholdet.
Gasshuku 2019
23. august 2019
Greve Karateforbund inviterer Dansk Karate Forbunds medlemmer til fælles træning.
Kumiteseminar med Spyros Margaritopoulos
23. august 2019
Kom til et spændende kumiteseminar med tidligere WKF verdensmester og europamester Spyros Margaritopoulos.