Kumitétøser - efteråret 2018

Du kan være barn og du kan være voksen. Du kan lige være startet og du kan være erfaren kæmper. Alle piger/ kvinder der er fyldt 9 år og træner karate kan være med i Kumitétøser. Træningen foregår om søndagen fra kl. 10-12. Du kan tilmelde dig en enkel gang eller hver gang.

Der lægges vægt på, at alle kan deltage, og at vi skaber et fællesskab på tværs af klubberne. Vi kommer til at grine, kæmpe og svede sammen.

Træningen vil indbefatte kumitéøvelser og sparring. Hver gang vil der være en ny seriøs og dygtig kvindelig instruktør og hver gang bliver der fokus på forskellige dele inden for kumité.

Der vil blive taget hensyn til skader og fysisk tilstand. Så kom selvom du ikke er helt på toppen.

Du tilmelder dig fra gang til gang her på Bosatsus hjemmeside:

Pris: 50 kr.pr. gang.pr. deltager

Husk at medbringe gi, handsker, tandbeskytter, benskinner, futter, drikkedunk og godt humør.

Tilmeld dig også Facebook gruppen: Kumitétøser https://www.facebook.com/groups/582269288647084/

Der vil inden hver træning blive udsendt yderligere information om instruktør og indhold.

Med forbehold for ændringer af datoer, pris og instruktører, da de fleste instruktører er stævneaktive og stævneplaner ikke ligger helt fast endnu. Meld dig derfor ind i facebookgruppen: Kumitétøser eller tjek Bosatsus hjemmeside for ændringer. Tilmelding sker efter ”først til mølle princippet”. Ved spørgsmål kontakt Pia Larsen fra Bosatsu på tlf. 24298841 eller pia2450@gmail.com eller skriv på Facebook.