Ørsted og Danmarks Idrætsforbund hylder frivilligheden med prisen "Årets Energibundt"!

Og Sempai Asbjørn Poulsen er blevet indstillet til prisen "Årets Energibundt" med disse ord:

Bidrag til sammenholdet:
Med sit engagement og gode humør er Asbjørn med til at skabe den gode stemning, som kendetegner Bosatsu. Den gode stemning i klubben gør, at mange medlemmer har lyst til at komme til træning flere gange om ugen - og forældre har lyst til at være i klubben og støtte op om klubbens aktiviteter.

Nomineret fordi:
I karateklubben Bosatsu i Valby er Asbjørn Poulsen et energibundt, som fortjener en stor anerkendelse.

Asbjørn er meget ydmyg og fremhæver aldrig sig selv. Han fortjener denne anerkendelse fordi, han lægger utrolig meget af sin energi i klubben til glæde for alle medlemmer.

Han sætter ofte sit eget behov til side for at være der for de andre medlemmer i klubben.

Asbjørn har trænet karate i Bosatsu i ca. 6 år og træner minimum 3 gange om ugen. Udover sin egen træning, træner han klubbens børn 2-3 gange om ugen. Lørdag formiddag bruger han gerne 3 timer i klubben, hvor han efter sin egen hårde træning med et kæmpe overskud træner de allermindste minikaratebørn på 3-5 år.

Asbjørn er også en god makker for sine klubkammerater på voksenholdet. Dette har resulteret i, at Asbjørn 2 år er blevet udnævnt til årets karateka (karateelev).

Asbjørn træner med sine 2 børn (Alvin og Jo). Han tager ofte til stævne i både ind- og udland med sine børn. Her er han der ikke kun for sine egne børn, men er også coach for klubbens andre stævneaktive børn og unge.

Mange timer bruger han både i klubben og til stævner - og altid med et smil og et kæmpe overskud til at give fra sig.

Tak for din store indsats Asbjørn – og tak til Asbjørns kone Louise, som altid støtter Asbjørn og som også gør en stor indsats i klubben.