Medaljer ved Hamburg åbenFlot indsats af Bosatsus unge kæmpere ved Hamburg Open 2019

Kata:

Buster Ring lavede en flot Rohai i første kamp, men måtte se sig slået af en virkelig stærk modstander.

Karla lagde også ud med Rohai, og vandt første kamp 5-0. I anden kamp lavede Karla en snorlige Jiin, men tabte til en vild modstander, der stillede op med en stor og flot kata. 

Kumite:

Karla vandt 3 kampe frem mod finalen, hvor danmarksmesteren Sara Lippert ventede. Her kom Karla foran 1-0 og løser sin aftalte opgave flot. Desværre tippede den til modstanderens fordel, og Karla måtte se sig slået 3-1. Flot sølvmedalje

Alvin startede med en lidt rodet kamp, hvor han slog knæet, og ikke kunne få sat scoringer ind. Han vandt dog kampen 4-1 på flag, og derefter løftede Alvin niveauet kamp for kamp, kulminerende med finalen. Her scorede Alvin 3 point på et spark til hovedet, og holdt modstanderen helt fra at score, og guldet var hjemme efter 5 hårde kampe.

Buster var oppe mod en modstander, som han umiddelbart havde godt styr på. Desværre bliver der scoret en 3-pointer imod, og måtte se sig slået, trods et stærkt forsøg og et spark, der millimeter fra at give point. Desværre blev det ikke til opsamling.

Jonathan kæmpede med hele sit store fighterhjerte og vandt i sikker stil første kamp 5-0. I anden kamp kom han bagud, men pressede det bedste han havde lært, og udmattede modstanderen henover de 2 minutter. Det rakte ikke, og således sluttede turneringen for Jonathan, der kan være meget stolt af sin indsats.

Bosatsu stillede med højt humør, og alle arbejdede hårdt både på og udenfor måtterne.